maandag 4 april 2022

Wout van Aert ook niet in Roubaix?

Het zou mega triest zijn maar als we de Belgische opper-viroloog mogen geloven kan Wout beter niet starten. In een tweet vorig week was van Ranst daar heel helder in.
Na de afwezigheid van van Aert in Vlaanderens Mooiste zal dat voor hemzelf en de vele fans een enorme teleurstelling zijn als hij er in Roubaix ook niet bij zal zijn.

Van Aert was dit voorjaar al een redelijke slokop met overwinningen in Omloop Het Nieuwsblad, tijdrit en Groene Trui in Parijs-Nice en de E3 prijs. Schitterend en ga er maar vanuit dat 99% van de profs er voor zou tekenen als ze dat in een jaar wisten te winnen. Van Aert zal dit seizoen echter gestart zijn met de ambitie om één van de monumenten te winnen. Het liefst natuurlijk in die prachtige driekleur als eerste over de streep in Vlaanderens Mooiste. Milaan-San Remo en Parijs-Roubaix waren beslist twee andere grote doelen.

In Milaan-San Remo werd hij 8e wat natuurlijk niet slecht is maar van Aert zou er echt alles aan gaan doen om in de volgende monumenten beter te doen. Eén kans is jammerlijk voorbij en voor Roubaix ziet het er ook niet goed uit.

Voor de koers zou het prachtig zijn als hij erbij is maar wie niet uitgeziekt is doet doorgaan beter niet aan topsport. We wensen Wout dan toch vooral een voorspoedig en volledig herstel want die klote Corona kan soms heel lang in de weg zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten