maandag 2 december 2013

Inschrijving Challenge 2014 is open

De inschrijving voor de Parijs-Roubaix Challenge is open. Bij deze rit voor wielertoeristen is aankomst op de legendarische velodroom van Roubaix.
Nieuw voor 2014 is tijdsregistratie op de kasseistroken van Carrefour de l'Arbre, het bos van Wallers-Arenberg en Troisvilles.
Je hebt de keuze tussen drie afstanden: 166 km (52km kasseien), 141 km (waarvan 32km kasseien) of 70 km (waarvan 9km kasseien).

De Challenge is een commercieel evenement en het inschrijfgeld is daarom iets aan de hoge kant en afhankelijk van de afstand 20,35 of 30 Euro.

Hiervoor krijg je wel een uitstekend georganiseerd evenement met bevoorrading, medaille, EHBO, technische ondersteuning en op een drietal stroken een tijdwaarneming.

De 70 en 141 starten in Roubaix en rij je via de kortste weg tegen het parcours in om zo via een deel van het parcours terug te rijden naar Roubaix.
De 166 is een rit in lijn en voor wie niet beschikt over vervoer is er tegen betaling een shuttledienst beschikbaar.

Inschrijven Parijs-Roubaix Challenge


Foto: Het Bos van Wallers is een van de stroken met tijdwaarnemen. Wel een boeiend vraag wie er gaat controleren of er niet op het asfaltpaadje wordt gefiest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten