woensdag 11 april 2012

Vijgen na Pasen

Nee dat is het zeker niet. Dit is geen mosterd na de maaltijd, maar gewoon even heel tevreden terugkijken.
Terugkijken naar in alle opzichten een fantastische Parijs-Roubaix week die ik achter de rug heb.
Het begon allemaal vorige week woensdag met een pagina groot interview over deze blog in Het Kanaal.

Donderdag fietste ik met een achttal maatjes de finale van het parcours en hebben we een tiental ploegen zien trainen. De dag werd afgesloten met een bijzonder etentje in Casa Grinta (restaurant met wielermuseum). De teaser 2012 was in alle opzichten een geweldig succes. Dank aan een ieder!

Vrijdag heb ik vooral gebruikt om alle voorbeschouwingen en deelnemerslijst te bestuderen. Vooral Belgische kranten beginnen dan al lekker uit te puilen.
Op zaterdag heb ik samen met fietsmaatje Ingmar de toertocht Kasseien vreten gefietst. 140km grotendeels op het parcours van Parijs-Roubaix en in totaal 33 kilometer kasseien inclusief alle zware stroken. Een koude dag met veel wind, maar wat heerlijk om vlak voor de grote dag op zo’n parcours te rijden.

Zondag voor de PC voor de liveticker en zodra de TV uitzendingen begonnen omgeschakeld. Genoten van de indrukkwekkende solo die Boonen uit z’n beentjes perste.
Ver achter Boonen kwam Guesdon de wielerbaan oprijden. Dramatisch net buiten tijd maar toch een waardig afscheid na zijn zware val eerder dit jaar.

Op zondag een record van 1264 bezoekers op deze blog wat het dubbele is van normale topdagen.

De Paasmaandag was vooral een grote wandeling langs verschillende media. Lekker nagenieten met een bakkie door al die nieuwsberichten heen.

De dinsdag worden we dan op echte kranten getrakteerd. Ook een fotoserie van Ingmar die hij zondag op de wielerbaan heeft gemaakt.

Het was een prachtige week. Dank!


Foto: Naar kasseikoers kijken is mooi. Er over lezen is mooi. Er over schrijven is mooi. 
Maar er zelf over rijden blijft toch het mooist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten