woensdag 16 maart 2022

Kijktip: Nokere Koerse en GP Denain

Vandaag en morgen is er komen de liefhebbers van kasseikoersen aan hun trekken. Vandaag is het de beurt aan Nokere Koerse waar zelfs de laatste meters op kassei zijn.
Morgen is het in Noord Frankrijk Frankrijk de beurt aan de GP Denain. Deze laatste wordt wel de kleine Parijs-Roubaix genoemd en met het parcours wat nu voorligt mag het gerust zo genoemd worden.

Vooral de kasseistroken die deze zoemer in de Tour op het programma staan komen aan bod. Dat zorgt er ook voor dat een aantal Tour renners morgen aan de start zullen staan. Zo stuurt de Jumbo ploeg zowel Roglic als Vinegaard naar noord Frankrijk om ze kennis te laten maken met die duivels stenen.
Vandaag staat ook Milaan-Turijn op het programma en dat gaat voor een groot aantal renners een laatste training zijn voor Milaan -San Remo welke zaterdag op de kalender staat.
 
Op TV:
Woensdag 16 maart 2022
14:15 België Eén - Nokere Koerse (live)
14:50 Eurosport - Milaan-Turijn (live)
16:30 Eurosport - Nokere Koerse (samenvatting)
19:00 Eurosport - Milaan-Turijn (samenvatting)

Donderdag 17 maart 2022
14:00 Eurosport - GP Denain (live)
18:05 Eurosport - GP Denain (herhaling)

Nokere Koerse bevat 25 kilometer kasseien. Toch zal er ook worden uitgekeken naar de GP Denhain omdat daar goed 20 kilometer kasseien in zitten die we dit jaar deels in Parijs-Roubaix en deel in de Tour gaan zien.

Veel kijkplezier!Geen opmerkingen:

Een reactie posten