maandag 18 mei 2020

Voorlopig parcours 2020

Uiteraard is het maar de vraag of de editoe van 2020 doorgang kan vinden. Voorlopig staat deze nu op 25 oktober 2020 gepland.
Kort voor de Corona-crisis had de organisatie het parcours gepubliceerd en dat is het voorlopig parcours.
De afgelopen jaren hebben we gezien dat er nauwelijks wijzigingen zijn tussen de eerste publicatie van een parcours voor dat jaar en het definitieve parcours.

Een jaar of tien geleden heeft de organisatie op het laatste moment een kleine omleiding moeten doen omdat er bij een fabriek een gevaarlijke situatie was ontstaan.
Zonder dit soort gekke dingen mogen we er vanuit gaan dat dit ook het parcours is waar de vrouwen en mannen op 25 oktober zullen koersen.

Een snelle blik op het parcours laat zien dat het parcours gelijk is aan de laatste jaren. Zeker de finale is gelijk waarbij wel opgemerkt moet worden dat zowel de stroken van Carrefour de L'Arbe en die van Hem recent voor een deel zijn gerestaureerd.

Foto: Tijdens een verkenning in Oktober 2019 was goed te zien hoe een 
groot deel van de strook van Hem was gerestaureerd.

Daarnaast is het niet uitgesloten dat door de Corona-crisis de Franse regering of lokale bestuurders geen toestemming geven om door grotere plaatsen zoals San Quentin en Orchies te rijden.

Zodra er meer nieuws is over de editie van 2020 kunnen jullie dat hier uiteraard lezen en in de weken voorafgaand aan de koers zal ik uitvoerige voorbeschouwingen plaatsen.

25 oktober? Duimen maar!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten